2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ezt várják a magyarok a válogatottól az Eb-n

Hirdetés

Ezt várják a magyarok a válogatottól az Eb-n

A nemzeti lottótársaság friss, Eb 2020 kutatásában 1000 főt kérdeztek meg, és kiderült, hogy a válaszadók kicsivel több mint harmada követi majd a részben hazai rendezésű kontinensbajnokság eseményeit, a magyar csapat mérkőzéseit minden második tervezi megnézni, és a hazai fogadók a papírforma ellenében is az érzelmeikre hallgatnak.

Arról a kérdésről, hogy a magyar válogatott hány pontot szerez majd a csoportmérkőzések során, az Eb meccsei iránt érdeklődők közel kétharmada úgy vélekedett, hogy 1–4 pontot sikerül elérni. Mindössze 6 százalék volt a pesszimisták aránya, akik szerint a válogatott nem szerez pontot a csoportmérkőzések során. Az összes megkérdezett harmada úgy érzi, van esély arra, hogy a magyar válogatott továbbjusson a csoportkörből. 

Ők a legnagyobb arányban a negyeddöntőbe várják a csapatot, tehát összeségében bizakodó hangulat uralkodik a futballszurkolók körében.

Hirdetés

A válaszadók Szoboszlai Dominikot gondolják a leggólerősebb magyar játékosnak, míg az Eb legjobb játékosa és gólkirálya címére egyaránt Cristiano Ronaldót tartják a legesélyesebbnek.

A Szerencsejáték Zrt. sportfogadási szakértői szerint az online beérkezett eddigi tétek azt mutatják, hogy pár héttel az Eb előtt a magyar sportfogadók jelenleg Belgium, Franciaország és Anglia együttesét tartják a legesélyesebbnek a végső győzelemre, de a hazai sikerek tekintetében is optimizmus tapasztalható: a fogadóknál jelenleg Magyarország is az első öt esélyes között van. Ezzel szemben a kutatás megkérdezettjei – akik között nem csak sportfogadók voltak – messze legnagyobb arányban Németországot (34 százalékuk) várják a torna győztesének, amit Spanyolország és Franciaország követ.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/01/magyar-valogatott-marco-rossi-szurkoloi-velemeny-fogadasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Thiem nem indul Wimbledonban, Murray címet védhet Tokióban

Thiem nem indul Wimbledonban, Murray címet védhet Tokióban

A kétszeres aranyérmes Murray – aki pályafutása negyedik olimpiájára készülhet – a brit szövetség döntése értelmében az egyes mellett …