2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ezért nem elég a negatív PCR-teszt, ha meccsre menne

Hirdetés

Ezért nem elég a negatív PCR-teszt, ha meccsre menne

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón az Index kérdésére elmondta, Európában különböző a magyarok és a nem magyarok helyzete az oltottsággal kapcsolatban, ezért nem kötelező a külföldi szurkolóknak a védettségi igazolvány, hogy sportrendezvényt látogassanak Magyarországon.

Egy héttel ezelőtt választ kaptunk arra a kérdésünkre, hogy mi lesz azokkal a 18 év alatti állampolgárokkal, akik sporteseményen – így akár a nyári labdarúgó-Európa-bajnokság budapesti mérkőzésein – szeretnének részt venni, de a jelenlegi szabályok szerint még nem olthatóak, így védettségi igazolványhoz sem jutnak, ami alapfeltétele a belépésnek.

Gulyás Gergely akkor elmondta, a 18 év alattiaknak nem lesz kötelező a védettségi igazolvány, majd másnap már az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján is frissült a szabályzat, ezzel végleg pont került a gyermekeket érintő ügy végére.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/04/29/sportrendezveny-negativ-pcr-teszt-vedettsegi-igazolvany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elbúcsúztatták Igaly Diánát, Athén olimpiai bajnokát

Elbúcsúztatták Igaly Diánát, Athén olimpiai bajnokát

A szertartáson részt vett többek között Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Kulcsár Krisztián, a Magyar …