2020. november 29., vasárnapMa Taksony napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.29. Taksony Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Erdei Zsolt is elkapta a koronavírust

Hirdetés

Erdei Zsolt is elkapta a koronavírust

A korábbi félnehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó, Erdei Zsolt is elkapta nemrégiben a koronavírust. Madár a Blikknek elmondta, hogy szinte a semmiből jelentkeztek a tünetei:

Fájt a fejem, hidegrázásom volt, és mivel akkor volt a bajnokság, ezért úgy döntöttem, teszteltetem magam. Akkor derült ki, hogy megfertőződtem. Két hetet töltöttem bezárva, maximum a kertbe mentem ki. Szerencsére nem volt lázam, pedig folyamatosan mértem. Attól nem ijedtem meg, hogy komoly bajom lesz, hiszen erős szervezetem van, ráadásul a tüneteim is enyhék voltam, de amiatt aggódtam, hogy a kicsik vagy a feleségem is elkapta, ők is tíz napig karanténban voltak, szerencsére nekik semmi bajuk nem volt.

A sportoló elmondása szerint lábon hordta ki a betegséget, és még mindig fáradékonyabbnak érzi magát. Hozzátette:

Hirdetés

Nagyon kell vigyázni, én is próbálom kímélni magamat, ráadásul nem tudhatjuk, hogy milyen szövődményei lehetnek, remélem, hogy a családunk életébe már nem tér vissza a koronavírus.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/11/13/erdei_zsolt_is_elkapta_a_koronavirust/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Fradi győzelemmel hangolt a Barcelonára; Mennyit ér Maradona legendás meze?

  • A 217. örökrangadón, a szünet előtt Tiago Ferreira hibáját kihasználva, Tokmac Nguen szerzett …