2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Elszabadult a koronavírus Angliában, mégsem marad el a Boxing Day

Hirdetés

Elszabadult a koronavírus Angliában, mégsem marad el a Boxing Day

A Premier League klubjai megállapodtak, hogy az ünnepi időszakban sem lesz megállás, vagyis az eredeti terveknek megfelelően megrendezik a bajnoki mérkőzéseket Angliában, és nemcsak az első, hanem a másodosztályban is.

Az élvonalban szereplő húsz klub hétfőn ült össze, miután a hétvégén tíz találkozóból hatot is el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt. Ezért is vetődött fel, hogy egy vagy több fordulót is elhalasztanak – a december 28-án kezdődő 20. fordulót szerették volna elsősorban, hogy enyhítsék a csapatokra nehezedő nyomást –, végül ezt az ötletet lesöpörték az asztalról, így december 26-tól két fordulót is megrendeznek öt nap alatt.

A találkozókat ugyanakkor csak abban az esetben rendezik meg, ha a kluboknak 13 mezőnyjátékosuk és egy kapusuk is egészséges. A hétfői döntést két hét múlva felülvizsgálják.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/12/20/elszabadult-a-koronavirus-angliaban-megsem-marad-el-a-boxing-day/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

A The Athletic című szaklap online kiadása hétfőn írt arról, hogy a Brentford a következő …