2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Elmaradt a bravúr, női röpiválogatottunk kikapott a világ egyik legjobb csapatától

Hirdetés

Elmaradt a bravúr, női röpiválogatottunk kikapott a világ egyik legjobb csapatától

Nem sok ideig nyalogathatta a sebeit a magyar női röplabda-válogatott a Svájc ellen elszenvedett meglepő, 3:2-es vereség után az Európa-bajnokságon, hiszen 24 órán belül ismét pályára kellett lépnie.  Igaz, eredménykényszerről ezúttal nem igazán lehetett beszélni, a háló túloldalán ugyanis Olaszország legjobbjai álltak. 

Köztük a világ legjobb játékosának tartott Paola Egonuval, a legjobb liberóként emlegetett Monica De Gennaróval, vagy a posztján szintén az elitbe tartozó feladóval, Alessia Orróval.

Hirdetés

Minden csapatrészre jut náluk egy világklasszis, és nemcsak ők a zadari C-csoport favoritjai, hanem egyértelműen éremesélyesek a kontinensviadalon. A magyarok csapatkapitánya, Szakmáry Gréta is arról beszélt a találkozó előtti este, hogy fiatal játékosaink gyakorlatilag példaképeik ellen léphetnek pályára, és ezt ki kell élvezniük.

Melegít a meccs előtt a magyar válogatott

Melegít a meccs előtt a magyar válogatott

Fotó: Pixsell/MB Media / Getty Images Hungary

A magyar válogatottnak ez volt három nap alatt a harmadik mérkőzése, Jakub Gluszak pedig olyanoknak is esélyt adott, akik eddig egyáltalán nem, vagy csak keveset játszottak a tornán. Szakmáry Gréta, Gyimes Zsófia és Pekárik Eszter mellett bekerült a kezdőbe Vezsenyi Adrienn, Bagyinka Fanni és Szűcs Kinga is, Tóth Fruzsina volt a liberó.

Remekül […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/08/22/noi-roplabda-europa-bajnoksag-magyarorszag-olaszorszag-c-csoport-harmadik-fordulo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

William Gallas üzenete: több szenvedéllyel kell játszani!

  Mit szól a magyar válogatott szeptemberi mérkőzéseihez? – a 83-szoros francia válogatott, a 2006-os …