2023. március 26., vasárnapMa Emánuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.26. Emánuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Elismerte barátnője bántalmazását a világsztár teniszező

Hirdetés

Elismerte barátnője bántalmazását a világsztár teniszező

Kyrgios elismerte, hogy 2021 januárjában Canberrában egy veszekedést követően távozni akart Chiara Passari lakásáról, taxit hívott, ám a nő nem akarta elengedni, kinyitotta az autó ajtaját. Az ausztrál teniszező ekkor a tenyerével meglökte a modellt, aki a járdára esett, megrepedt a térde és a válla is megsérült. Passari bár jelentette az esetet a rendőrségnek, azonnal nem tett feljelentést, mivel később kibékült a sportolóval. Kapcsolatuk végén azonban mégis értesítette az ausztrál bíróságot.

A 27 éves játékos ügyvédje úgy fogalmazott a bíróságon, védence ostobaságból és frusztráltságból cselekedett, míg egy pszichológusi szakvélemény szerint Kyrgios súlyos depresszióban és álmatlanságban szenvedett, az öngyilkosságon is gondolkozott akkoriban.

A bíróság végül nem ítélte el a világranglista 20. helyén álló teniszezőt, mert a támadása nem volt előre megfontolt, és a vád súlyosságának alsó határán van.

Kyrgios […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2023/02/03/nick-kyrgios-bantalmazas-birosag-vallomas-felmentes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Ferencváros simán továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe

A Ferencváros simán továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe

A párharc első mérkőzését egy héttel ezelőtt 28–24-re nyerte meg az FTC, amely legutóbb a …