2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ekkora bundát még nem látott a világ, ki is rúgták az edzőt

Hirdetés

Ekkora bundát még nem látott a világ, ki is rúgták az edzőt

Lassan kéthetes a sztori. Március 17-én a Westerlo–Genk-mérkőzésen mindkét csapat számára megfelelő volt a döntetlen, és az már régi szabály, ha van ilyen eredmény, akkor az meg is születik. (Kivétel a közelmúltból a Spanyolország–Magyarország női kosárlabda-mérkőzés a soproni olimpiai selejtezőn, amit a spanyolok annak ellenére megnyertek, hogy a vereséggel is továbbjutottak volna… Így viszont kipöckölték a magyarokat, miközben sportszerűségből jelesre vizsgáztak.)

De vissza Belgiumba: a Westerlo tíz perccel a lefújás előtt vezetést szerzett, a Genk négy perccel később egyenlített (mulatságos volt a gól, szinte tálcán kínálták a védők a lehetőséget), s az 1–1-es kimenetellel a Genk bejutott a felsőházi rájátszásba, a Westerlo pedig az alsóháziba. Ez volt mindkét csapat célja, de sajnos, mivel a bíró hat percet hosszabbított, még tíz percet kellett szenvedniük a játékosoknak a pályán, amihez nem fűlött a foguk.

Ám a szabály az szabály, le kellett játszani ezt a teljesen fölösleges tíz percet, amit békés passzolgatással töltöttek a futballisták. Mégiscsak le kellett játszani, ám egyik gárdának sem fűlött a foga ehhez különösebben.

So the six minutes of Westerlo and Genk taking the piss on Sunday has had an unexpected reaction – Westerlo have sacked boss Rik De Mil: “We cannot accept our values and standards would be questioned.” pic.twitter.com/1Sd5pGn6iR

Hirdetés

— Will Downing (@WillDowningComm) March 19, 2024

Már ez sem volt lélekemelő, no de amit Nicolas Madsen művelt! A Westerlo csatára labdát szerzett a Genk tizenhatosánál, üres volt a kapu, simán bepasszolhatta volna, ehelyett odagurította Joris Kayembének, a Genk védőjének.

Did you see this? pic.twitter.com/zrJMEFZMZR

— Reservoir Duck ???? (@DuckDaBlackSwan) March 19, 2024

A közönségnek nem tetszett a fociparódia, a szurkolók hevesen tüntettek a lefújás után. 

A Westerlo török tulajdonosa a meccs után azonnal kirúgta Rik de Milt, a csapat edzőjét, akire rögvest lecsapott a Charleroi, és két évre szerződtette. Na, szépen vagyunk… – gondolhatjuk. Az egyik tulaj meneszti a szemérmetlenséghez asszisztáló trénert, akit a konkurens klub azonnal leigazol.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/29/westerlo-genk-bunda-futball-belgium-kirugtak-az-edzot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lélegzetelállító videó, 291 méterre repült az olimpiai bajnok síugró

Kobajasi 37,5 méterrel szárnyalta túl a hivatalos világrekordot a Hlidarfjall síközpontban. A horvát Index beszámolója …