2024. május 30., csütörtökMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
2024.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Egyszerre sokkoló és komikus jelenetek a kazincbarcikai nézőtéri tömegverekedésről

Hirdetés

Egyszerre sokkoló és komikus jelenetek a kazincbarcikai nézőtéri tömegverekedésről

Az ember hajlamos azt hinni, hogy a szebb napokat látott és 2017-ben még a mostani szövetségi kapitány, Marco Rossi vezérletével, valamint George F. Hemingway tulajdonosi tevékenységének köszönhetően élvonalbeli bajnoki címet szerző Bp. Honvéd évek óta tartó mélyrepülése – amely az előző idényben élvonalbeli kieséshez vezetett – erodálta a szurkolók idegeit. Minden bizonnyal ez is nagyban közrejátszott a vasárnapi, kazincbarcikai tömegverekedésben. 

No de mi is történt?

A 75. perc táján, amikor már 1–0-ra vezetett a borsodi gárda az NB II 30. fordulójában játszott mérkőzésen, szögletet rúgott a vendég Kispest. A felvételen – amit szerkesztőségünknek sikerült megszereznie – csak annyi látható, hogy a labda kimegy a túlsó oldalvonalon, közben a nézőtér kapu mögötti részén már alaposan felforrósodott a hangulat. 

A zűrzavarban a földre került egy sárga mellényes biztonsági ember, akit egy Honvéd-drukker segített fel a földről. Akkor érkezett nagy lendülettel egy újabb rendfenntartó, aki viszont teli talppal rúgta hátba a sárga mellényes társat talpra segítő nézőt…

Hirdetés

Ezt nem vette jó néven az a szurkoló, aki a lelátó felső részéről érkezett, és egy jobb horgot vitt be a biztonsági embernek. Utóbbi ettől megtántorodott, majd elment a tett színhelyéről.

Közben azért a molinók takarásában folytatódott a csetepaté.

Egy snitt következett a videóban, majd azt látni, hogy a vendégszektorból kiszorított Honvéd-szurkolók visszaszivárogtak, és különböző tárgyakat dobálva fenyegetően megindultak a biztonságiak felé. Utóbbiak testületileg futásnak eredtek, ki gyorsabban, ki lassabban, és a kerítés mögött kerestek menedéket. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/04/29/labdarugas-nb-ii-kazincbarcika-honved-balhe-nyomozas-szurkolo-rendbontas-verekedes-biztonsagi-video/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bejelentették a Bayern München új vezetőedzőjét

A legutóbbi Bundesliga-idényben mindössze a harmadik helyen záró Bayern München hivatalos honlapján számolt be a …