2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Egy uruguayi tinédzser mentette meg a Realt a madridi derbin

Hirdetés

Egy uruguayi tinédzser mentette meg a Realt a madridi derbin

Küzdelmes, de nem túl sok valódi helyzetet tartogató első félidőt hozott a madridi derbi Spanyolországban. A Real érezhető mezőnyfölényben játszott, s a kapura is veszélyesebb volt az Atléticónál, ám akkora különbség egyáltalán nem volt a két csapat teljesítményében, mint amiről a tabella árulkodott 22 forduló után: tízpontnyi.

Hiába a cserék, Diego Simeone csapatától a második félidőben sem futotta sokkal többre a szervezett, kemény védekezésnél és egy-egy kontránál. Igaz, Yannick Carrasco és Antoine Griezmann összjátéka után a 61. percben így is előnybe kerülhettek volna az idényben igen hullámzóan teljesítő „matracosok”.

A 64. percben aztán megpecsételődni látszott a vendégek sorsa, Ángel Correa ugyanis azonnali piros lapot kapott. Az argentin csatár kétségtelenül hozzáért a háta mögött megtámaszkodó Antonio Rüdiger felsőtestéhez könyékkel, de a német válogatott védő alakítása is kellett alighanem ahhoz, hogy kiállítás legyen a dologból.

Beszédes, hogy a meccs után az Atlético irányába való elfogultsággal az elmúlt években már aligha vádolható Thibaut Courtois is csak annyit tudott mondani az esetről, a játékvezetőknek kell tudniuk, mit miért csinálnak…

Hirdetés

Ám az Atlético nemhogy nem omlott össze, Griezmann szabadrúgása után José María Giménez csaknem tökéletesen megcsúsztatott labdájával megszerezte a vezetést a hajrá kezdetén (0–1).

Ez azonban a sikerhez nem volt elég: a 85. percben ugyanis a csereként beállt Álvaro Rodríguez – szintén fejjel – […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/02/25/spanyol-labdarugas-la-liga-real-madrid-atletico-madrid/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kisvárdai klasszikus: az eltűnt motiváció nyomában

Kisvárdai klasszikus: az eltűnt motiváció nyomában

Révész Attila az önképzés fáradhatatlan híve: a Kisvárda sportigazgatója éjt nappallá téve tanulja a futballt. …