2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Egy lépésre került a Premier League-től a magyar kapus

Hirdetés

Egy lépésre került a Premier League-től a magyar kapus

A Premier League-ben szereplő West Ham United első keretével készülhet Hegyi Krisztián. Az U21-es válogatott magyar kapussal hosszú távon számolnak Londonban, már a múlt évben meghosszabbították a szerződését.

A Szombathelyen nevelkedett kapus 2019-ben szerződött Angliába, s akárcsak az előző idényben, most is alapembere a West Ham Premier League 2-ben szereplő U21-es csapatának. Sőt, mint egy friss interjúból megtudhattuk, teljesítményével már azt is kivívta magának, hogy a David Moyes vezette első kerettel készülhessen nap mint nap.

Nyár óta mások mellett Lukasz Fabianskival, Lucas Paquetával és Emersonnal együtt edzek, vagyis a felnőttkerethez tartozom, együtt ebédelünk, együtt végezzük a feladatokat a konditeremben, és csak a hétvégén megyek vissza az U21-es csapathoz. Maximalista vagyok, szóval nagyok az elvárásaim magammal szemben, és nagyok a céljaim is

– idézte a sportal.hu Hegyit. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/01/21/premier-league-angol-labdarugas-hegyi-krisztian-west-ham-united/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szoboszlaiék volt edzője lett a belgák új szövetségi kapitánya

Szoboszlaiék volt edzője lett a belgák új szövetségi kapitánya

A Belga Labdarúgó-szövetség számolt be hivatalosan a hírről, miszerint Domenico Tedescót nevezték ki a válogatott …