2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Egy kis fradista elutazhat a csapattal a törökországi El-csoportzárásra

Hirdetés

Egy kis fradista elutazhat a csapattal a törökországi El-csoportzárásra

A sport szeretetéről, a szurkolóvá válásról, valamint a Fradi értékeiről szóló mesekönyvet a klub kommunikációs igazgatója, Volly György, valamint Czégány Pál jegyzi közösen.

A történet főhőse a kis Gergő, aki első alkalommal családja kíséretében látogat el a híres Ferencvárosi Torna Club stadionjába. Az Örökrangadó élményei nemcsak Gergő, hanem nagyszülei, szülei és testvére sorsára is nem várt változást gyakorol… Ismerd meg kalandjukat! – olvasható a könyv bemutatójában.

A pénteki eseményen a Provident a könyv fő támogatójaként meglepetés-pályázatot hirdetett meg.

Hirdetés

Ez a könyv a bevonásról szól, hogyan lehet egy kisfiút bevonzani a futball világába. A Fradi jóval több, mint egy klub, a háttérben csupaszív emberek dolgoznak, hogy minél több embert bevonjanak. A mesekönyv mellé egy pályázatot is indítunk, ami a mai naptól fogva publikus. Szeretnénk hasonló történeteket felkutatni, és megmutatni, hogy ez a mesekönyv nem egyedi dolog. Számtalan eset van, hogy egy idősebb rokon viszi le az első meccsre a kisgyereket. Keressük ezeket a nagypapa-Gergő hasonmásokat, […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/09/23/fradista-leszek-konyvbemutato-meglepetes-palyazat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Korai gálák után vesztes vb-döntő, majd világbajnokverés Budapesten

Korai gálák után vesztes vb-döntő, majd világbajnokverés Budapesten

Ez esetben ugyanis a németek és az angolok mellett a négyszeres világbajnokot is magunk mögött …