2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Egy karral mutat példát a világnak a kick-boxoló

Hirdetés

Egy karral mutat példát a világnak a kick-boxoló

Gavin Peacock 1984-ben a londoni Queens Park Rangers csapatában mutatkozott be az angol labdarúgó-bajnokságban. És bár játszott többek között a Bournemouth, valamint a Newcastle együttesében is, legszebb emlékeit alighanem a Chelsea színeiben szerezte, ahol 1993 és 1996 között 103 meccsen húzta fel a kékek mezét és összesen 17 gólt szerzett.

Ebben az időszakban azonban a pályán kívül is fontos dolgok történtek az életében, felesége 1993-ban adott életet első közös gyermeküknek, Jake-nek. Ám a szülés után tragikus dolog derült ki a fiúról, az egykori labdarúgó így elevenítette fel a történteket.

Jake jobb karjára az anyaméhben rátekeredett a köldökzsinór, a rendellenességet pedig sajnos az ultrahangvizsgálatok sem mutatták ki. A karja így a könyöke alatt nem kapott elegendő oxigént, ezáltal vért sem és nem tudott normális módon kifejlődni.”

Hirdetés

Gavin Peacock (b) akcióban a Chelsea játékosaként egy Arsenal elleni rangadón

Gavin Peacock (b) akcióban a Chelsea játékosaként egy Arsenal elleni rangadón

Fotó: Clive Brunskill / Getty Images Hungary

Természetesen a szülők összetörtek, ám őket is meglepte, hogy a fiú mekkora akaraterővel rendelkezett és tudomást sem akart szerezni testi fogyatékosságáról.

Soha nem akartam, hogy sajnáljanak az emberek, azt pedig, hogy a szüleim szomorúak legyenek miattam, végképp nem. Sokszor hallottam, hogy ezt, vagy azt a helyzetemből adódóan nem fogok tudni csinálni, ezek a hangok azonban inkább motiváltak, hogy csak azért is megmutassam, képes vagyok a teljes […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
http://index.hu/sport/2021/04/24/jake-peacock-gavin-peacock-kick-box-egy-karral-mutat-peldat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elbúcsúztatták Igaly Diánát, Athén olimpiai bajnokát

Elbúcsúztatták Igaly Diánát, Athén olimpiai bajnokát

A szertartáson részt vett többek között Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Kulcsár Krisztián, a Magyar …