2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Egy fertőzött focista miatt bezárják a veszprémi stadiont

Egy fertőzött focista miatt bezárják a veszprémi stadiont

Koronavírusos esetek miatt az üzemeltető bezárja a veszprémi városi stadiont – közölte a “VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. kedden.

A szervezet azt írta, a VLS Veszprém labdarúgócsapatánál kialakult koronavírusos esetek miatt, a betegség terjedésének visszaszorítása céljából a stadiont csütörtöktől jövő hétfőig saját hatáskörben bezárja, erről pedig tájékoztatta az ott működő sportegyesületeket.

A VLS Veszprém NB III-as labdarúgócsapata a klub honlapján kedden azt közölte, hogy egy igazolt koronavírus-fertőzöttje van, és további tesztelések is zajlanak. A hétre felfüggesztették az edzéseket, a szerdai III. Kerületi TVE elleni hazai és a vasárnapi tatabányai mérkőzésükre halasztási kérelmet adtak be a magyar szövetséghez.

Több labdarúgóklubnál is találtak fertőzött játékosokat az elmúlt hetekben. A Paks FC és az Aqvital FC Csákvár pénteken jelezte, hogy több játékosa is megfertőződött, korábban pedig a Puskás Akadémiánál volt több megbetegedés is.

(Képünk illusztráció)

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200908_veszprem_stadion_fertozes_koronavirus#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Elhalasztják a Ferencváros Metz elleni BL-meccsét koronavírus fertőzések miatt

Elhalasztják a Ferencváros Metz elleni BL-meccsét koronavírus fertőzések miatt

A magyar csapatot sújtó koronavírusos megbetegedések miatt elhalasztották a Ferencváros és a francia Metz HB …