2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Edzője lerántotta a leplet Lisztes Krisztián mellőzésének okáról

Hirdetés

Edzője lerántotta a leplet Lisztes Krisztián mellőzésének okáról

Sok szóbeszéd keringett Lisztes Krisztiánról az utóbbi időben, a szurkolók találgatták, vajon miért nem játszik a Ferencváros 18 éves csatára, akire már tavaly lecsapott a Bundesliga élvonalában szereplő Eintracht Frankfurt. A támadó sérülését követően március végére már egészséges volt, ennek ellenére vasárnapig mindössze 35 perc játékidőt kapott edzőjétől, Dejan Sztankovicstól – írja a Mandiner

Rébuszokban rávilágít

Az ifjú tehetség vasárnap aztán (igaz, szerencsés) góllal és gólpasszal jelentkezett, miután edzője kezdőként biztosított neki játéklehetőséget. A mérkőzés utáni értékelésében Sztankovics beszélt a csapat fiataljairól:

„Ezek a fiatalok jelentik a Ferencváros jövőjét. Emlékszem, én is tizenhat és fél évesen debütáltam a Zvezdában. Hatalmas gratuláció jár a játékosaimnak, Tóth Alex, Kehinde, Dhonata és Lisztes is megtette a magáét. Próbálok annyi lehetőséget adni nekik, amennyit csak lehet, a legtöbbször velünk is edzenek, minden esélyük megvan arra, hogy szép karriert fussanak be.”

Hirdetés

Ebben idáig nincs semmi különös, de aztán külön is kitért

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/04/30/sztankovics-ftc-edzo-lisztes-krisztian-nyilatkozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ilyen az igazi rangadó: végletekig kiélezett csata után ismét a Veszprém nyerte a Magyar Kupát

Ami az egymás elleni összecsapásokat illeti: az idei szezonban a Szegednek nem sikerült még meglepnie a …