2020. május 27., szerdaMa Hella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.05.27. Hella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Edzhetnek együtt azok az úszók, akiknek negatív lett a koronavírustesztjük

Hirdetés

Edzhetnek együtt azok az úszók, akiknek negatív lett a koronavírustesztjük

Kozma Dominik világ- és ötszörös Európa-bajnoki bronzérmes úszó szombaton az M1 csatornán beszélt arról, hogy a Duna Arénában, a Laky Károly Uszodában, valamint Törökbálinton, Balatonfűzfőn és Győrben folytatódik a közös munka azok számára, akiknek mindkét koronavírustesztjük negatív lett.

A BVSC sportolója elmondta, ő vasárnap vagy hétfőn kapja meg a második vizsgálatának eredményét, így kedden vagy szerdán ismét edzhet. Kozma arról is beszélt, hogy hosszú leírást kaptak, amelyben szerepel, mire kell figyelniük a továbbiakban is. “Nagyon komoly, szigorú szabályokat kellett elfogadnunk, például boltba sem járhatunk”. 

A 28 éves úszó nagyon örül, hogy elhalasztották a tokiói olimpiát, mert egy fokkal nehezebb lett volna ilyen felkészüléssel olimpián szerepelni, ráadásul nem mindenhol ugyanakkor tört ki a járvány, ezért időben folyamatosan el van csúszva, hogy melyik ország sportolói mit tudnak éppen csinálni. “Az olimpiához méltatlan felkészülés lett volna, másrészt vajon hány néző lenne idén a versenyeken?” – mondta.

Hirdetés

A budapesti Európa-bajnokságot elhalasztották májusról, és valószínűleg augusztusban rendezik meg, illetve várhatóan a Fukuokában sorra kerülő világbajnokságnak is új időpontot keresnek jövő nyár helyett. “Megbeszélésre vár az edzőmmel, hogy milyen szinten kezdünk el készülni, mit tűzünk ki célként, hiszen egyelőre nem tudjuk, mikor lesz a következő verseny. A legnagyobb motiváció a jövő évi olimpia, tehát egy nagyon hosszú felkészülésnek lesz ez a kezdete” – mondta Kozma, aki szerint hosszú alapozó időszak vár rá. (MTI)

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
http://index.hu/sport/uszas/2020/03/28/folytathatjak_a_kozos_edzest_az_uszok_akiknek_negativ_lett_a_koronavirustesztje/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Bayern megszerezte a 200. bajnoki gólját a Borussia Dortmund ellen

A Bayern megszerezte a 200. bajnoki gólját a Borussia Dortmund ellen

A Bayern München 1-0-ra nyert a Borussia Dortmund ellen idegenben a Bundesliga 28. fordulójának nyitó mérkőzésén, ezzel hét …