2021. március 5., péntekMa Adorján napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.05. Adorján Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Eddig tartott a tündérmese – Djokovics döntős

Hirdetés

Eddig tartott a tündérmese – Djokovics döntős

A korábbi világelső teniszlegenda hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások és speciális helyzet a fiatalabb vagy alacsonyabban rangsorolt versenyzők számára esélyt adhat a jó szereplésre – ezt pedig tökéletesen testesítette meg Aszlan Karacev szereplése, hiszen az eddig GS-tornán főtáblára sem jutó játékos csütörtökön már a fináléért szállhatott harcba. 

A 27 éves orosz játékos nagy tornákon való rutintalansága miatt annyira az sem meglepő, hogy ez volt Karacev első mérkőzése a 17-szeres Grand Slam-torna-győztes Djokoviccsal szemben.

A tornát a világranglista 114. helyén kezdő Karacev 3:3-ig tartotta a lépést az éllovassal, Djokovics ekkor könnyedén hozta adogatását, majd ezt követően labdamenetet sem engedett orosz riválisának (6:3).

Hirdetés

Az orosz játékos egy sima adogatással szakította meg a rossz szériát (0:1), hogy aztán jöjjön az igazi lejtmenet, a szerb sorra húzta be a pontokat, és 5:1-re ellépett, kevesebb mint egy óra játék után úgy nézett ki, hogy rendkívül gyorsan véget ér a meccs. Karacev becsületére legyen mondva, ekkor sem adta fel, lépésről lépésre haladt, hozta adogatását, elvette Djokovicsét, majd újra jól szervált, 5:4-nél pedig két játszmalabdát is hárítva fogadóesélyei voltak az egyenlítéshez! A világelső viszont megrázta magát, megfordította a játékot, ezzel pedig […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2021/02/18/eddig-tartott-a-tundermese—djokovics-dontos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Portugál Nagydíjjal vált véglegessé az idei F1-es versenynaptár

A Portugál Nagydíjjal vált véglegessé az idei F1-es versenynaptár

Az F1 irányítóinak pénteki közleménye szerint most azon dolgoznak a promóterrel és a portugál kormánnyal …