2022. január 27., csütörtökMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
2022.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 346,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Dzsudzsákot meghatotta egy fiatal drukker levele

Hirdetés

Dzsudzsákot meghatotta egy fiatal drukker levele

„Kézzel írt egy levelet, amit egyébként meg is mutatott, eljuttatták nekünk, és arra ráírta, nagyon szépen köszöni, hogy odaadtam a mezem, ezzel teljesült minden álma, és már nem is vágyik Ronaldo mezére. Nagyon megható és jó érzés volt, ezek azok a pillanatok, amelyek nagyon emlékezetessé teszik a futballmeccseket”– nyilatkozta Dzsudzsák Balázs.

Dzsudzsák egyáltalán nem bánta meg, hogy tavaly szeptemberben, az akkor még NB II-es Debrecenbe igazolt.

Nagyon jól érzem magam Debrecenben, nagyon jó az öltözőnk, abszolút minden tökéletes ahhoz, hogy az ember ki tudja hozni magából a maximumot és jól érezze magát. Egy percig sem bántam meg, hogy hazatértem. A teljesítményünk hagy némi kívánnivalót maga után, kell egy fajta stabilitás, és ha ebben előre tudunk lépni, akkor a tavaszunk sokkal nyugodtabb és sikeresebb lesz.

A futballista jelenlegi megítélése nem egyértelmű, pedig a számok szerint jól teljesít: 15 meccsen 6 gólig és 7 gólpasszig jutott, ráadásul a Nemzeti Sport osztályzatai alapján ő volt az ősz második legjobb NB I-es mezőnyjátékosa. „Fontosabb most a csapat teljesítménye, nyilván az, hogy hozzá tudok ehhez járulni számokban, amivel a DVSC is sikeres tud lenni, az nagyon boldoggá tesz. Nekem is vannak célkitűzéseim, egyelőre jó úton haladok saját magammal szemben, minden idénynek úgy megyek neki, hogy vannak számok, amelyeket szeretnék elérni.” 

Hirdetés

A Debrecen válogatott védője, Ferenczi János így beszélt Dzsudzsákról: „Nekem gyerekkori példaképem, én debreceniként rajta nőttem fel, labdát is szedtem neki. Nagy szó, hogy most itt van a csapatban, az öltözőben nagyon fontos karakter.” 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/12/23/magyar-foci-dvsc-debrecen-dzsudzsak-balazs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 ezer dollárt fizetett volna csapata, ha diliházba vonul

200 ezer dollárt fizetett volna csapata, ha diliházba vonul

A remek képességű, ugyanakkor az elmúlt években rendre a balhéival feltűnő Brown a Jets elleni …