2022. január 20., csütörtökMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Döntött az UEFA: újrasorsolnak a Bajnokok Ligájában

Hirdetés

Döntött az UEFA: újrasorsolnak a Bajnokok Ligájában

Amint arról beszámoltunk, hétfőn délben az UEFA nyoni székházában elkészítették a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. A sorsolásnál két apró hibát is vétettek: a Villarreal csoportmásodikként kapott ellenfelet a csoportelsők közül, és a Manchester United került elő – az angol csapat azonban nem lehetett volna a Villarreal ellenfele, hiszen egy csoportban szerepeltek, az UEFA szabályzata szerint pedig ez kizáró tényező. 

A sorsolásnál közreműködő Andrej Arsavin (aki a Szentpéterváron rendezendő döntő nagykövete) újat húzott, így lett a másik manchesteri nagyágyú, a City a „sárga tengeralattjáró” ellenfele.

A második baki rögtön ezután következett, a harmadik párosításnál: az Atlético Madrid potenciális ellenfelei közé nem került be a kalapba a Manchester United, mivel korábban kihúzták – pedig valójában nem, de nem tették vissza a csoportelsők közé. Az Atlético végül a Bayern Münchent kapta, a Manchester United pedig a PSG-t.

Hirdetés

Az ESPN információi szerint több klub is panasszal fordult az UEFA-hoz, amely fontolóra vette a sorsolás újbóli […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/12/13/ket-bakit-is-vetettek-ujrasorsolnak-a-bajnokok-ligajaban-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Menesztették Ljubomir Vranjest a szlovén kéziválogatott éléről

A szlovén szövetség (RZS) honlapjának beszámolója szerint Franjo Bobinac elnök szerdán telefonon beszélt a szerb …