2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Djokovicsot színészkedéssel vádolja ellenfele

Djokovicsot színészkedéssel vádolja ellenfele

A spanyol játékos a négyszettes találkozó után spanyol újságíróknak azt mondta, a szerb sztár már nem először él ezzel a fegyverrel: amikor mérkőzés közben bajba kerül, orvosi segítséget kér.

Ebből látszik, hogy nem érezte komfortosan magát a pályán, mert magas színvonalon játszottam, emiatt kétségei támadtak. Minden alkalommal, amikor egy mérkőzés bonyolulttá válik számára, ez történik. Régóta ezt csinálja, már a US Openen is számítottam erre, és most is”

– panaszkodott Carreno Busta.

A két játékos az amerikai nyílt bajnokságon is találkozott egymással, akkor Djokovicsot az első szettben leléptették, miután labdával eltalált egy vonalbírót. A szerb világelsőnek az az idei egyetlen veresége.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2020/10/08/pablo_carreno_busta_novak_djokovic_serules_apolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Két helyen eltört az országúti kerékpáros világbajnok Julian Alaphilippe keze

Két helyen eltört az országúti kerékpáros világbajnok Julian Alaphilippe keze

Két helyen eltört az országúti kerékpáros világbajnok Julian Alaphilippe keze, miután vasárnap a flandriai körversenyen …