2023. június 4., vasárnapMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Dárdai Pál zakóval indította újabb misszióját Berlinben, Bayern-blama

Hirdetés

Dárdai Pál zakóval indította újabb misszióját Berlinben, Bayern-blama

Nehéz helyzetben vette át Dárdai Pál a berliniek irányítását – nem véletlenül dobtak fel neki akkora bónuszt a bennmaradásra, mint a hat (osztályozó esetén nyolc) bajnoki meccsre –, de abban bízhatott a Hertha, hogy a Werder is kifejezetten rossz formában volt, az utolsó hat bajnokin összesen két pontot szerzett. 

Ennek ellenére pocsékul indult a mérkőzés a berliniek számára, egy szabálytalansággyanús megoldással induló támadás végén Jens Stage remek bejátszásából Marvin Ducksh lőtt a bal alsóba (0–1).

A folytatás sem alakult sokkal jobban, a 27. percben Christian Gross jobb oldali beadásánál ismét Ducksh volt a befejező, ezúttal fejjel volt eredményes (0–2).

Hirdetés

Az első fél óra végén Maximilian Philipp növelhette volna az előnyt, lapos lövése Dárdai Mártonról a bal alsó mellé szállt, majd a kapusnak kellett védenie a szögletet követően.

A játékrész végén a mesterhármas is összejöhetett volna, de pörgetése elkerülte a jobb alsót – nagy bajban voltak a berliniek.

Az 51. percben aztán már semmi nem mentette meg a házigazdát, Anthony Jung bal oldali beadása után Ducksch vette mellre a labdát, majd bombázott a rövid alsóba – mesterhármas (0–3).

Ahogyan ilyenkor lenni szokott, a gyengébb csapatot még az ág is húzta, a Werder úgy is gólt lőtt, hogy kis túlzással már nem is akart: a védelem és a kapus addig ügyetlenkedett, amíg Mitchell Weiser is betalált (0–4).

A Hertha becsületére váljon, hogy ekkor sem adta fel, és előbb Jessic Ngankam szépített, majd Dodi Lukébakio büntetőből volt eredményes, így 2–4 lett a vége.

<img id="kep_szerkfoto_image_48550404" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/04/22/bundesliga-hertha-bsc-werder-bremen-dardai-pal-mainz-bayern-munchen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ferencvárosi csoda képekben

Ferencvárosi csoda képekben

Fotó: Németh Kata / Index Hirdetés Fotó: Kaszás Tamás / Index Fotó: Kaszás Tamás / …