2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Csúfot űzött az artista kismama az orvostudományból

Hirdetés

Csúfot űzött az artista kismama az orvostudományból

Az egész tavaly márciusban kezdődött. 

Amikor kiderült, hogy várandós vagyok, az egy kicsit azért volt sokkoló, mert mi a Covid miatt hoztuk előre a babaprojektet – emlékezett dr. Kodák Anna, a diplomás jogász. – Tavaly márciusban hazajöttünk a hajóról, a Karib-tengerről, ahol dolgoztunk Olival, áprilisban már kiderült, hogy egy időre megáll az élet a pandémia miatt, és akkor egy kicsit a szülők unszolására, hogy na gyerünk, csináljatok unokát, belevágtunk. És hihetetlenül gyorsan teherbe is estem, annak ellenére, hogy a hormonháztartásom nem volt tökéletes. Az esélytelenek nyugalmával készültem a babavárásra, úgy voltam vele, hogy lesz, ami lesz. Ráadásul közben aláírtunk egy másik szerződést, amelynek értelmében júliusban hajóra kellett volna szállnunk. Olaszország körül keringtünk volna, kizárólag olasz utasokkal, december 24-ig, tehát karácsonyig. 

Anna a levegőben

Fotó: Kodák Anna

Anna szerint a karibi szigetvilág lakosai nagyon féltek a koronavírustól, és amikor kiderült, hogy a hajójukon valaki megfertőződött, őket légmentesen elzárták a külvilágtól, nem engedték, hogy partra szálljanak a kikötőben. Három napot töltöttek hatósági karanténban, de utána a Costa hajótársaság vezetősége elintézte, hogy repülőgépre rakják a házaspárt, akik így végül hazajutottak Budapestre.

Hirdetés

Guadeloupe szigetén úgy bántak velünk, mint a zombikkal, beraktak egy buszba, kiraktak a repülőtéren, be sem mehettünk a terminálba, csak minél gyorsabban ki akartak söpörni minket a szigetről. Az átszállásnál Párizsban már csak lázat mértek, és végül hazaértünk. Itthon kéthetes önkéntes házikarantént tartottunk, eközben a szülők végezték nekünk a bevásárlást. 

Jogi doktor a manézsban

Anna szakszerű elnevezéssel hajlékonyakrobata, és Madách: Az ember tragédiáját adták elő 45 percben. A szám címe Éva almája volt, angolul The Magic Apple, azaz Varázsalma.

Ádámtól, Évától indultunk el, egy kicsit összegyúrtuk a tudományt és a vallást, az őskortól indultunk el, és eljutottunk a távoli  jövőbe, az űrbe, amit a légtornász számunk jelenít meg – beszél Anna a szám keletkezéséről. – Egy kicsit sci-fi lett a vége. Én találtam ki a sztorit, mi terveztük a kosztümöket, mi vágtuk meg a videókat. Én egyébként végzett jogász vagyok, megvan a doktorim is, de a jogász szakmában nem dolgoztam, a szakvizsgát nem tettem le. Ez a diploma már ott marad a vitrinben, nem tervezem, hogy jogászként dolgozzam a jövőben. 

Spárga

Fotó: Urbán Ádám

Anna útja különben nagyon érdekes, mert azt mondják, nem mindennapi, ahogy artista lett.

Joghallgatóként, 20 éves fejjel lettem artista az egyetemi éveim alatt, ami igen nagy elhatározás volt részemről, tudniillik édesapám teljesen rosszul volt az ötletemtől. De végül elértem, amit akartam, és cirkuszi akrobata lettem, majd egyre magasabb szintre jutottam. Az elmúlt hat évben hajón […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/07/20/csufot-uzott-az-orvostudomanybol-az-artista-kismama/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

A rövidtávfutó kritizálta az edzőit, emiatt kötelezték arra, hogy hazatérjen. Állítása szerint kényszerítették arra, hogy összecsomagoljon …