2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Csodagólpassz előzte meg Lionel Messi 700. gólját

Hirdetés

Csodagólpassz előzte meg Lionel Messi 700. gólját

A kilencszeres aranyérmes a tízszeres győztes ellen, a tabella második helyezettje a címvédő listavezető ellen – nem véletlen előzte meg óriási várakozás a meccset.

A marseille-i szurkolók vehemenciáját messze földön ismerik, de azért így is meglepően hatott, amikor még gól nélküli állásnál egy párizsi bedobásnál álltak a rendfenntartók a vendégjátékos mögött plexivel takarva, hogy ne akarja megdobni senki őt…

Szerencsére a játékra nem lehetett panasz, az első félidő derekán Lionel Messi és Kylian Mbappé percek alatt lerendezte a három pont sorsát.

Hirdetés

Előbb a vb-győztes argentin ugratta ki remek passzal vb-gólkirály francia társát, aki kirobbanva a jobb alsóba lőtt, majd fordított szereposztásban született gól: Mbappé kötényben adott úgy középre, hogy az csak Messinek lehetett jó, ő pedig közelről nem tévesztett (0–2).

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/02/26/csodagolpassz-elozte-meg-lionel-messi-700.-goljat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megfejtették az irapuatói 0–6 titkát, semmi sem az, aminek látszik

Megfejtették az irapuatói 0–6 titkát, semmi sem az, aminek látszik

Bár a könyvnek csak csütörtökön volt a bemutatója, nekünk már sikerült pár nappal korábban hozzájutnunk a …