2021. április 11., vasárnapMa Leó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.11. Leó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Csoda történt: magyar alpesi síző világbajnok!

Hirdetés

Csoda történt: magyar alpesi síző világbajnok!

Meglepő módon szervezik az alpesi ifjúsági világbajnokságot a bulgáriai Banskóban két nappal a férfi GS világkupa-verseny után, annak helyszínén. A COVID-19-re tekintettel előbb csak a férfiak versenyeznek, 3-án szuperóriásműlesiklásban, 4-én óriásműlesiklásban, 5-én műlesiklásban. Majd két nap szünet következik, utána a nők folytatják a versenyeket, lesiklás nélkül.

Meglepő az is, hogy a felnőtt világbajnokságra „tapasztalatszerzés céljából” kiutazott ifjúsági korú versenyzőink többsége nem jelent meg az ifjúsági világbajnokságon, csak Úry Bálint, Tóth Zita és a felnőtt világbajnokságon nem indított Beszterczey Kristóf áll Banskóban rajthoz. Érdekes, hogy sem a Cortina d’Ampezzó-i VB-n 43. Durultán Katalin, sem Majtényi Hanna, de a férfiak közül Trunk Tamás sem állt rajthoz. Ez összefügghet azzal a szakmailag megalapozott állásponttal is, hogy az ifjúsági VB-n nehezebb jó eredményeket elérni, a mezőny nagyon erős, és nehezebb lenne kimagyarázni a 30-40 másodperces hátrányokat, amit a felnőtt világbajnokságon a helyezésekkel próbálnak palástolni a szakemberek.

 A szerdai férfi Super G-ben nem indultak még a magyar férfi versenyzők, mert idén nem tudtak ebben a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/03/04/ury-balint-oriasmulesiklas-u18-vilagbajnok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A hosszabbításban nyert, megszakadt a Liverpool rossz hazai sorozata

A hosszabbításban nyert, megszakadt a Liverpool rossz hazai sorozata

A birminghamiek Ollie Watkins 43. percben szerzett góljával szereztek vezetést, az első félidőben a címvédőnek …