2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Csoboth Kevin olyan gólt lőtt Stuttgartban, hogy Budapesten a levegő sörtől lett sűrű – videó

Hirdetés

Csoboth Kevin olyan gólt lőtt Stuttgartban, hogy Budapesten a levegő sörtől lett sűrű – videó

Stábunk a Bálna Terasz egyik szurkolói zónájában forgatott, és a 21 órás kezdés előtt még egy kis focis trollkodásra is sor került.

A skótok elleni mérkőzésen sokáig a játék küzdő jelleme dominált – szokta volt mondani a futballszakma, mert ugyanez a szurkolóknál azt jelenti, hogy helyzet nélküli, kevésbé látványos, már szinte unalmas volt a meccs.

A szurkolók úgy látták: a visszafogott játéknak Varga Barnabás sajnálatos sérülése vetett véget a második félidő közepén, mert onnantól teljesen más arcát mutatta meg Marco Rossi szövetségi kapitány együttese. Azt, amellyel az elmúlt években annyi szimpatizánst állítottak maguk mögé – tette hozzá egyikük.

Hirdetés

A magyarok lendületes játéka persze azonnal életet adott a szurkolóknak is, és hiába a több mint 900 kilométeres távolság, Csoboth Kevin győzelmet érő gólját követően olyan ünneplés vette kezdetét, mint a stuttgarti helyszínen.

Az eufória határtalan volt: zúgott a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/24/eb-2024-europa-bajnoksag-magyar-skot-valogatott-video-szurkolo-varga-barnabas-szoboszlai-dominik-balna-terasz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulácsi Péter a Nemzeti Kézilabda Akadémián edz

A NEKA csütörtökön a közösségi oldalán számolt be róla, hogy Gulácsi a Balatonnál tölt néhány …