2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Csipes Tamara és Kozák Danuta nem indul együtt Szegeden

Hirdetés

Csipes Tamara és Kozák Danuta nem indul együtt Szegeden

A két, egyaránt többszörös olimpiai bajnok klasszis május elején közösen indult el a Szolnokon rendezett tájékoztatón és nagy fölénnyel megnyerte a kettesek 500 méteres, olimpiai versenyszámát, ezúttal viszont biztosan nem győznek együtt, mivel Csipes Gazsó Alida Dórával nevezett a szegedi megméretésre, míg Kozák csak egyesben szerepel a rajtlistán.

A jelenlegi helyzethez minden bizonnyal köze van annak, hogy Kozák múlt csütörtökön a Facebook-oldalán súlyos vádakat fogalmazott meg a válogatott négyes felkészítéséért felelős Csipes Ferenccel szemben, ami után a szakember ellen fegyelmi eljárást indítottak, ezzel egyidejűleg ideiglenesen felfüggesztették az edzői tevékenységét.

A 37 éves versenyző bejegyzésében azt írta, hogy Csipes Ferenc „erősen befolyásolt állapotban” masszázs közben, amikor ő „gyakorlatilag meztelen” volt, verbálisan molesztálta és sértegette a legkülönfélébb módokon. Kozák kiemelte, a szakember „három hete bomlasztja és idegeli a tájékoztatót megnyert csapathajók versenyzőit, beleértve a sajátjait és a saját lányát (Csipes Tamarát) is.”

Hirdetés

Öt nappal később a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/parizs/2024/06/02/kajak-kenu-parizs-2024-csipes-tamara-kozak-danuta-csipes-ferenc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lewandowskiék a kiesés szélére kerültek, Ausztria kiütéssel győzött

A továbbjutás reményének életbentartása, ez volt mindkét csapat célja a ma délutáni mérkőzésen az Európa-bajnokság …