2022. május 25., szerdaMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
2022.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 374,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Csercseszov nem iszik alkoholt, de egy pohár pezsgőt félretetetett magának

Hirdetés

Csercseszov nem iszik alkoholt, de egy pohár pezsgőt félretetetett magának

A Ferencváros magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a Paks felett a Magyar Kupa szerda esti döntőjében. Így értékeltek a főszereplők.

„El kell ismerni, fölénk nőtt a Fradi ezen a meccsen” – kezdte értékelést a paksiak edzője, Bognár György, majd így folytatta.

Nem tudom elmarasztalni a játékosaimat, a motivációjukkal nem volt gond, de a Ferencváros sokkal labdabiztosabb, kreatívabb volt nálunk, ezen az estén játéktudásban nem volt egy súlycsoportban a két együttes.

Bognár György elárulta, a finálé érdekében az utóbbi bajnoki mérkőzéseket beáldozta, hogy a sérülésből visszatérő kulcsemberek játszhassanak a döntőben, ám ez is kevésnek bizonyult.

Hirdetés

A napokban felröppentek a hírek, hogy a szakember nyáron elhagyhatja a Tolna megyei alakulatot és az MTK-nál lehet sportigazgató. Minderről szűkszavúan beszélt:

„Valóban tárgyaltam az MTK-val, meghallgattam az ajánlatukat, egyelőre azonban még nem írtam alá semmit, így nincs végleges válaszom.”

Vécsei Bálint a Ferencváros játékosa így értékelt az M4 Sport kamerái előtt. „Minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy megnyerjük a döntőt. Jó volt a védekezésünk, szép támadásokat vezettünk, a Paks erősségeit pedig sikerült kikapcsolnunk. Le a kalappal a közönség előtt, nagyszerű élmény volt ebben a hangulatban futballozni. Megérdemelten hódítottuk el a kupát, de nem dőlhetünk hátra, hiszen szeretnénk ott lenni a Bajnokok Ligája csoportkörében, ehhez viszont még jobban össze kell csiszolódnunk.”

Éreztem, fáradok, rálőttem

A mérkőzés legjobbjának megválasztott, két gólt szerző Franck Boli a Ferencváros csatára boldogan nyilatkozott a lefújást követően:

„Semmilyen fináléban nem dupláztam még korábban, de a győzelmünknek sokkal jobban örülök. Akkor is nagyon boldog lennék, ha úgy emeljük fel a trófeát, hogy nem találok be a kapuba. Nagyszerű labdákkal szolgáltak ki a társak, az elsőnél úgy éreztem, van még lehetőségem átvenni és befordulni, a másodiknál viszont már éreztem, hogy fáradok, ezért lőttem rá inkább messziről″– jegyezte meg viccesen az elefántcsontparti támadó.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/05/12/magyar-kupa-donto-nyilatkozatok-ferencvaros-paks-csercseszov-bognar-vecsei-boli/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A római legenda kiállt a sokat kritizált párizsi hős mellett

A római legenda kiállt a sokat kritizált párizsi hős mellett

Alaposan felkorbácsolta a kedélyeket Spanyolországban a tény, hogy elképesztő kondíciók mellett a Paris Saint-Germain végül meg …