2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Címmérkőzéssel tér vissza a „Vörös Skorpió”

Hirdetés

Címmérkőzéssel tér vissza a „Vörös Skorpió”

Tóth Csaba, alias „Vörös Skorpió” nélkül nincs Superfight Series Hungary, ráadásul rendre a győztesek közt találkozhatunk a nevével. A legutóbbi gálán, Székesfehérváron a Köfém Sportcsarnokban Milan Kucerát legyőző muaythai-os a tervek szerint főmérkőzést kap a sorozat szervezés alatt álló 11. estjén.

IMG 584vjn

Fotó: Andrej Glaskow / Prémium Média

Mint a Prémium Média érdeklődésére elárulta, nagy lehetőségként éli meg a címmérkőzést, ám továbbra sem önmagukban az övek motiválják a lehető legjobb teljesítmény elérésére.

Hanem az, hogy megmutassam, amiért idáig dolgoztam. Hogy a lehető legjobb teljesítményt tudjam nyújtani. Igazából nem is azt mondom, hogy az ellenfelet akarom legyőzni, hanem önmagam

Hirdetés

– magyarázza ars poeticájáról a többszörös magyar bajnok, aki nem győz elég hálás lenni a felkészítésében kulcsszerepet vállaló édesapjának, akivel anno közösen találták meg számára ezt a sportágat.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/04/23/muaythai-voros-skorpio-toth-csaba-superfight-series-hungary/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vihar miatt csúszott a Ferencváros Bajnokok Ligája mérkőzése

Vihar miatt csúszott a Ferencváros Bajnokok Ligája mérkőzése

A szerb fővárosban az első két találkozót, a Barceloneta–Jug Dubrovnik (11–9) és a Novi Beograd–Olympiakosz …