2021. július 28., szerdaMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Christian Eriksen először üzent közvetlenül az érte aggódóknak

Hirdetés

Christian Eriksen először üzent közvetlenül az érte aggódóknak

Egyre jobban van Christian Eriksen, aki a szombati Dánia–Finnország Európa-bajnoki találkozó 43. percében összeesett a pályán, az orvosoknak több mint 10 percig kellett küzdeniük az életéért, amelyet végül sikerült megmenteniük. A koppenhágai kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát, azóta pedig gyakorlatilag csak pozitív hírek érkeztek róla. Hétfőn már a menedzserén keresztül üzent a világnak, most pedig ő maga intézett néhány szót az Instagramon az érte aggódókhoz.

Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves üzeneteket és üdvözleteket, amelyeket a világ minden tájáról kaptam. Rengeteget jelent nekem és a családomnak is. A körülményekhez képest jól vagyok. Még mindig vár rám néhány vizsgálat a kórházban, de jól érzem magam. Mostantól pedig szurkolok a dánoknak a többi meccsen.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/15/christian-eriksen-szivmegallas-korhaz-instagram-dan-valogatott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan a MOL Fehérvár új sportigazgatója

Megvan a MOL Fehérvár új sportigazgatója

Sallói Istvánt nevezték ki az NB I-ben szereplő MOL Fehérvár FC sportigazgatójának – írja az …