2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Caicedo hivatalosan is megérkezett álmai klubjába

Caicedo hivatalosan is megérkezett álmai klubjába

Az angol, majd a nemzetközi sajtó már hétfő reggel biztosra írta a 21 éves ecuadori középpályás érkezését, akiért a londoniak 115 millió fontot fizettek a Brightonnak. Beelőzve a Liverpoolt, amely „csak” 111 millió fontot ajánlott érte. Az összegből amúgy a 100 millió font a biztos bevétel az eladói oldalon, míg a további 15 millió kifizetése feltételekhez kötött, de a Brightonnál úgy számolnak, hogy rövid időn belül ahhoz is hozzájutnak.

Jegyezzük meg ismételten: a Brighton legalább 100 millió fontért szerette volna értékesíteni az előző idény egyik alapemberét, akinek legnagyobb vágya a Chelsea volt. Nos, a klub és a játékos számítása egyaránt bejött.

It’s only ever been Chelsea. pic.twitter.com/LCYf6A2BQr

— Chelsea FC (@ChelseaFC) August 14, 2023

Caicedo a londoni egyesület honlapjának adott beköszönőjében kiemelte: nagyon izgatott, hogy csatlakozhatott a világ egyik legnagyobb klubjához, és bizony nem kellett kétszer gondolkodnia, amikor a Chelsea-től megkeresték.

Gyerekként a Chelsea-nek szurkoltam, néztem a meccseit. Egyértelmű volt számomra, hogy ehhez a klubhoz akarok szerződni. Ez egy valóra vált álmom, és már nagyon várom, hogy a csapattal legyek, megírhassam a saját történelmemet.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/08/15/chelsea-moises-caicedo-labdarugas-futball-brighton-atigazolas-115-millio-font/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nézi vagy csinálja, profi vagy amatőr – a Sport Forumon a helye

Nézi vagy csinálja, profi vagy amatőr – a Sport Forumon a helye

Dudás Hunor, a the path sportmanagament ügynökség ügyvezetője emlékeztetett: a rendezvényre tavaly az adta az …