2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Budapestre jön a világ legjobb válogatottja, és megmérkőzik a magyar csapattal

Hirdetés

Budapestre jön a világ legjobb válogatottja, és megmérkőzik a magyar csapattal

A Világgazdaság elsőként közölte, és a szövetséghez közel álló források lapunknak is megerősítették: a világ egyik legjobb csapata is Magyarországra érkezik tavasszal, hogy megmérkőzzön a szintén a világbajnokságra készülő magyar válogatottal. A kanadai együttes korábban különböző keretekkel, több helyszínen is járt már hazánkban, de ekkora közönség előtt, amely az MVM Dome-ban fogadhatja a csapatokat, még sosem lépett pályára. 

A több mint 20 ezer férőhelyes népligeti, multifunkcionális csarnok először a részben hazai rendezésű férfi kézilabda-Európa-bajnokságon telt meg, így ez lehet a következő alkalom, hogy telt ház előtt játszanak sporteseményt a létesítményben. 

Minden idők legsikeresebb válogatottja legutóbb 2016-ban járt Magyarországon, igaz, akkor nem a legerősebb összetételében, hanem egy úgynevezett ligaválogatottal lépett pályára, amelyben kizárólag európai klubokban játszó hokisok szerepeltek. Ennek ellenére természetesen még így is könnyed győzelmet arattak a kanadaiak.

Hirdetés

Az MVM Dome kaliberéhez hasonlítható csarnokban is játszott már a kanadai válogatott Budapesten: 2004 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában találkoztak a felek, és az volt a kanadaiak utolsó felkészülési mérkőzése a világbajnokság előtt, amit végül a meccshez hasonlóan szintén megnyertek. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/jegkorong/2023/02/17/jegkorong-magyarorszag-kanada-merkozes-budapest-mvm-dome/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Győr kiütötte a Fradit, gyakorlatilag megnyerte a bajnokságot

A Győr kiütötte a Fradit, gyakorlatilag megnyerte a bajnokságot

A Ferencvároshoz hasonlóan Bajnokok Ligája-negyeddöntős hazaiak keretéből Kari Brattset, Jelena Despotovic, Veronica Kristiansen és Silje …