2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Bronzérmet nyert az Európa-ligában a férfi röplabda-válogatott

Hirdetés

Bronzérmet nyert az Európa-ligában a férfi röplabda-válogatott

Koch Róbert szövetségi kapitány csapata szombaton nagy csatában, négyjátszmás mérkőzésen maradt alul a dánok elleni elődöntőben, míg a horvátok a házigazda észak-macedónoktól kaptak ki öt szettben. A magyar szövetségi kapitány változtatott előző napi kezdőcsapatán, melybe bekerült Nagy József. A két válogatott azonos csoportban szerepelt, egyszer a magyarok, egyszer a horvátok nyertek.

Az első szettben 11–10-ig a Koch-tanítványok vezettek, ekkor azonban a rivális fordítani tudott. Ez azonban nem zavarta meg a nemzeti válogatottat, amely Pádár Krisztián fantasztikus nyitásaival – a magyar feladóátló hat (!) ászt szervált ebben a szettben – visszavette a vezetést és végül simán került előnybe.

A második felvonást már Dávid Csanáddal kezdte a magyar válogatott, amely 10–10-ig tartotta a lépést a horvátokkal. Ekkor az ellenfél – kihasználva a magyarok […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/06/06/roplabda-ferfi-valogatott-bronzerem-europa-liga/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

José Mourinho Eden Hazard-ról: Elképesztő játékos, az edzésen viszont szörnyű

José Mourinho Eden Hazard-ról: Elképesztő játékos, az edzésen viszont szörnyű

José Mourinho 2013 és 2015 között dolgozott együtt Eden Hazard-ral a Chelsea-nél, és megvan a …