2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Brazília az angolok topfavoritja, sajátjaik a futottak még mezőnyében

Hirdetés

Brazília az angolok topfavoritja, sajátjaik a futottak még mezőnyében

Vasárnap kezdődik a 22. labdarúgó-világbajnokság a Katar–Ecuador-mérkőzéssel, és december 18-án fejeződik be a ma még ismeretlen szereposztású döntővel a dohai Lusail Iconic Stadionban.

A földkerekség egyik legnagyobb presztízsű tévétársasága, a BBC megkérdezte 13 szakértőjét, kit tartanak a világbajnokság csúcsfavoritjának. Különösebb meglepetés nem született, a legtöbben Brazíliára tippeltek, talán csak az a meglepő, hogy a papíron legértékesebb játékoskerettel rendelkező angol válogatottra csupán egyvalaki voksolt. Egy hölgy, az angol női válogatott korábbi kiválósága. 

A tippelők:

Hirdetés

Alan Shearer (63-szoros válogatott): Argentína. Lionel Messi, a világ legjobb labdarúgója méltóképpen búcsúzik a világbajnokságoktól pályafutása ötödik tornáján. Ha Argentína győz, már nem froclizhatják Messit azzal, hogy nem mérhető a világbajnok Maradonához. 

Micah Richards (13-szoros válogatott): Brazília. Megértem, hogy Messi miatt nagy a zsivaj Argentína körül, de ez Neymar világbajnoksága lesz. Nyolc gólt szerzett a selejtezőkön, új szintre emelte a játékát.

Chris Sutton (egyszeres válogatott): Franciaország. Ilyen csatársorral, mint az aranylabdás Benzema, a világ legjobbjának számító Mbappé és Ousmane Dembélé – és akkor Griezmannról még nem is beszéltem –, és ilyen ifjú titánokkal, mint Tchouaméni és Camavinga a Real Madridból, miért ne lennének esélyesek? Plusz még ők is a címvédők. 

Alex Scott (140-szeres válogatott hölgy): Brazília. A válogatott a rutinos sztárok és az ifjú zsenik szerencsés elegye. Vinícius Jr. és Neymar csúcsformában van, és most, amikor nem volt idő hosszas edzőtáborozásra, az egyéni zsenialitás dönt. Ebben pedig nincs hiány a braziloknál. 

Ashley […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/18/bbc-vilagbajnoksag-tippek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Brazília és Argentína is elődöntőbe juthat pénteken - A katari világbajnokság huszadik napjának legfontosabb hírei egy helyen

Brazília és Argentína is elődöntőbe juthat pénteken – A katari világbajnokság huszadik napjának legfontosabb hírei egy helyen

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/12/09/a-katari-vilagbajnoksag-huszadik-napja-percrol-percre/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …