2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Botka: Bárki ellen lehet esélye a válogatottnak

Hirdetés

Botka: Bárki ellen lehet esélye a válogatottnak

A Ferencváros védője, Botka Endre remekül játszott az Európa-bajnokságon, mindhárom csoportmérkőzést végigjátszotta. A fradi.hu-nak adott nyilatkozatában arról is kérdezték, hogy hogyan gondol vissza a tornára.

Nincs lehetetlen! Eddig mindig csak beszéltünk arról, hogy a nagycsapatok ellen is eredményesek lehetünk, az Eb-n azonban kiderült, hogy egy-egy ellenfél hiába jobb nálunk egyénileg, csapatként bárki ellen lehet esélyünk a győzelemre. Még mindig sokat jár a fejemben ez az egész, legfőképpen az utolsó, németországi meccs, ahol nagyon közel voltunk ahhoz, hogy továbbmenjünk. Nyilván minél előbb túl kell tenni magunkat ezen, hiszen kezdődik a Bajnokok Ligája selejtezője, fontos mérkőzéseink lesznek, nem szabad sokáig a múlton rágódni.

A Ferencváros ellenfele a koszovói Pristina lesz a Bajnokok Ligája selejtezőjének első körében. Az odavágót július 6-án, kedden rendezik a Groupama Arénában, a visszavágót egy héttel később.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/30/euro-2020-europa-bajnoksag-2020-botka-endre-bajnokok-ligaja-ferencvaros-magyarorszag-magyar-valogatott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kéziseink és vízilabdázóink is javítanának, Milákék pedig a döntőért úsznak – kövessenek minket kedd hajnalban is!

Kéziseink és vízilabdázóink is javítanának, Milákék pedig a döntőért úsznak – kövessenek minket kedd hajnalban is!

Sajnos érem nélkül maradtunk az olimpia 3. napján, hétfőn, pedig Márton Anna a bronzért vívhatott, …