2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Börtönbüntetésre ítélték Szalai Ádám korábbi csapattársát Hollandiában

Hirdetés

Börtönbüntetésre ítélték Szalai Ádám korábbi csapattársát Hollandiában

Brenet nem volt jelen a tárgyaláson, ahol az ügyészek 60 óra közmunka és egy hét börtönbüntetés kiszabását javasolták.

A korábbi holland válogatott játékos januárban kétszer is érvényes vezetői engedély nélkül ült volán mögé, és mind a két alkalommal belefutott a közúti razziát tartó rendőrök karjaiba.

Tudta, hogy nem vezethet. Ez olyan, mintha úgy futballozna, hogy előtte a játékvezető felmutatta neki a piros lapot

mondta a bíró az ítélethirdetéskor.

Hirdetés

Brenet jogosítványát azután vonta be a hatóság, hogy a rendőrök 2020. december 10-én ittas vezetésen kapták őt. A futballista ezután nem ment el a jogosítvány visszaszerzéséhez nélkülözhetetlen utánképzésre.

Brenet ügyvédje szerint a felszólító leveleket a játékos korábbi németországi lakhelyére küldték, ahol akkor élt életvitelszerűen, amikor a Hoffenheim játékosa volt.

Az ügyvéd azt állította, hogy Brenet később bejelentkezett a tanfolyamra abban a reményben, hogy visszakapja a jogosítványát. A bíró kifejtette, hogy Brenet már többször is elkövette a bűncselekményt, ezért visszaesőnek számít.

A börtönbüntetés mellett Brenetnek – akit egyszer a barátnője bántalmazásával is meggyanúsítottak – 20 óra közmunkát is el kell végeznie. Mindezek mellett 500 eurós pénzbüntetést is kapott.

A 30 éves játékos […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/28/joshua-brenet-futball-borton-hollandia-jogositvany-ittas-vezetes-hoffenheim/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lélegzetelállító videó, 291 méterre repült az olimpiai bajnok síugró

Kobajasi 37,5 méterrel szárnyalta túl a hivatalos világrekordot a Hlidarfjall síközpontban. A horvát Index beszámolója …