2020. december 2., szerdaMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Bognár György: Átmeneti állapot a második hely; Szilágyi Áron, a mentális bajnok

Hirdetés

Bognár György: Átmeneti állapot a második hely; Szilágyi Áron, a mentális bajnok

 

• Bognár Györggyel szárnyal a Paks, de az edző tudja, hogy nem a második hely a realitás. A hétvégén a Puskás Akadémiát megverő együttestől a hatodik-hetedik hely is kiváló eredmény, Bognár amúgy is a magyar labdarúgókban bízik, és vallja, hogy élvezni kell a futballt. Tősér Norbert interjúja.

Nem lehetnek nézők Izland ellen, ennek ellenére labdarúgó-válogatottunk önbizalommal telve készül a csütörtökre, Csányi Sándor pedig felelős döntésről beszél. Felvezető anyagok az Eb-pótselejtezőre három oldalon.

Szilágyi Áron szereti azokat a helyzeteket, amelyek másokat kizökkentenek. A hétvégi Magyar Kupa-fordulóban is mentálisan nőtt a mezőny fölé, és Tokióban is ez a terve, ugyanakkor nem győzi hangsúlyozni, hogy nem figyel a pletykákra, csak a hivatalos információkra hagyatkozik.

Hirdetés

És ha kedd, akkor Junior-melléklet – a járvány miatt kidőlő sportolók helyére hirtelen a mély vízbe dobott fiatalokkal.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bognar-gyorgy-atmeneti-allapot-a-masodik-hely-szilagyi-aron-a-mentalis-bajnok-2794195

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sahtar Doneck Ukrajnában is legyőzte a Real Madridot

A Sahtar Doneck Ukrajnában is legyőzte a Real Madridot

Pocsékul kezdte a BL-idényt a Real Madrid, amely az első fordulóban hazai pályán kapott ki …