2020. november 27., péntekMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.27. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Böde: Az előző évnél csak jobb jöhet; A Balatoni Cápa hazatér

Hirdetés

Böde: Az előző évnél csak jobb jöhet; A Balatoni Cápa hazatér

 

Böde Dániel szerint az előző évnél csak jobb jöhet. A Paks ikonja eleve kevés gólt szerzett, a hajrában meg is sérült, ráadásul csapata is épphogy csak bent maradt az élvonalban. De Pietsch Tibor az alapozás kellős közepén azt is megtudta a válogatott centertől, hogy miként vélekedik csatártársáról, és hogy miért ér ugyanannyit a kínkeservesen megmentett NB I-es tagság, mint a Fradival nyert aranyak vagy a Pakssal elért ezüst.

A hétvégén elrajtol az NB II-es idény. Labdarúgásunk második vonala izgalmasnak ígérkező év előtt áll, felvezető sorozatunk ötödik részében a Csákvár, Vasas, Kaposvár, Debreceni VSC négyest mutatjuk be, és kiderülnek a televíziós közvetítésekkel kapcsolatos titkok is.

A szurkolás helyett egyelőre be kell érnünk a várakozással: egy évet csúszott a tokiói olimpia. Éremesélyeseinket bemutató sorozatunkban Pircs Anikó ezúttal a sportlövőket veszi górcső alá – akiknek jóvoltából egy év múlva igencsak szép napjaink lehetnek.

Hirdetés

A Balatoni Cápa hazatér kedvenc tavába. Nyílt vízi úszóvilágbajnokunk, Rasovszky Kristóf a vártnál gyengébben sikerült hétvégi medencés versenyzés után a szombati Balaton-átúszástól csúcsjavítást remél. Kovács Erika interjúja.

Ha pedig péntek, akkor Sportkrém-melléklet 8 oldalon. A sebészként is helytálló egykori evezős-világbajnokkal, dr. Haller Ákossal és a televíziók heti sportműsorával.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bode-az-elozo-evnel-csak-jobb-johet-a-balatoni-capa-hazater-2775521

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Először nyert a Szeged a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásában

Először nyert a Szeged a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásában

A hazaiak keretéből ezúttal Mirko Alilovic, Jonas Källman, Stefan Sigurmannsson, Mario Sostaric, Luka Stepancic és …