2020. szeptember 30., szerdaMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Bene Ferenc: Keresem az okokat; Sigér: A végkimerülés kerülgetett

Bene Ferenc: Keresem az okokat; Sigér: A végkimerülés kerülgetett

• Bene Ferenc és Nagy Miklós is megszólalt a Vasas edzőváltásáról. Az NB II-ben botladozó piros-kékek frissen menesztett vezetőedzője a rossz mentalitással és az alázat hiányával is magyarázza a vergődést, a sportigazgató viszont nyugalomra int, és csak a válogatott szünetben dönt a jövőről. Lehet, hogy Kuttor Attiláról… Bodnár Zalán interjúi.

Sigér Dávid úgy érezte, meghal a pályán, annyira kifutotta magát Glasgow-ban. A zöld-fehérek Celtic elleni BL-bravúrjának egyik letéteményese azt is elárulta Borbola Bencének, hogy a bemelegítésnél hogyan sikerültek a lövései, és hogy kiket szeretne elkerülni a selejtező harmadik fordulójában.

Szombaton rajt a Tour de Hongrie-n. A magyar kerékpáros-körverseny előtt Valter Attila nemcsak az előttünk álló öt napról, hanem saját, egyre fényesebbnek ígérkező jövőjéről is beszélt. Kohán Gergely beharangozója.

És ha szombat, akkor Hosszabbítás melléklet 8 oldalon. A Rebrov-sorozat 3. részével, a 80 éves pólóslegendával, Konrád Sándorral, a Mutina Ágnes, Bernek Péter álompárral, a Spiriev családdal és a Puskás-musical főszereplőjével, Veréb Tamással.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/bene-ferenc-keresem-az-okokat-siger-a-vegkimerules-kerulgetett-2780581

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Negyed évszázad után újra BL-főtáblán a Ferencváros

Negyed évszázad után újra BL-főtáblán a Ferencváros

Szerhij Rebrov vezetőedző remekül megszervezte csapata védekezését, és két komolyabb norvég helyzetet leszámítva magabiztosan hozta …