2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Bekeményít az MLSZ: csak egy meccs halasztható a járvány miatt

Bekeményít az MLSZ: csak egy meccs halasztható a járvány miatt

Olyan szabályokat alkotott szerdai ülésén Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége, amelyek – mint írták – alkalmazkodnak a koronavírus-járvány miatti rendkívüli helyzethez, hatékonyan védik a sportág szereplőit, és megóvják a versenysemlegesség elvét.

Az új szabályok értelmében mostantól koronavírus-fertőzés miatt csapatonként csak egy-egy alkalommal engedélyeznek halasztást, és az új időponton már nincs lehetőség változtatni.

Emellett az OTP Bank Ligában és a MOL Magyar Kupában résztvevő csapatok kereteinek és stábjainak tagjai kötelesek minden mérkőzés előtt három nappal PCR-tesztelésen részt venni, és az eredményekről az MLSZ-t tájékoztatni. A szabályozás meghatározza a tesztelésbe bevont célcsoportot, amelynek az NB III.-as fiókcsapatokból és a kooperációs szerződés partnercsapatától visszatérő játékosok is tagjai.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200826_koronavirus_jarvany_foci_mlsz_meccs_halasztas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Piros-kék esküvők – Malonyai Péter publicisztikája

  Gyerekkoromban még kevés volt a sportkönyv, így aztán beleszeretve a futballba, minden olyan kiadványt …