2021. január 16., szombatMa Gusztáv napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.16. Gusztáv Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Bejelentették a DVTK új tulajdonosát

Hirdetés

Bejelentették a DVTK új tulajdonosát

A DVTK mindig is nagy hagyományokkal és szurkolótáborral rendelkezett, de az elmúlt tíz évben a klub – az előző tulajdonosi körének is köszönhetően – újra visszakerült a magyar sport térképére – mondta dr. Magyar Mátyás, a BORSODI SPORT Holding Kft. ügyvezetője és a Fájdalom Ambulancia magánorvosi központ vezető szakorvosa.

Hozzátette: a klubot irányító menedzsment kiváló munkájának köszönhetően a DVTK hatalmas fejlődésen ment keresztül. Stabil gazdasági alapokon álló regionális szervezetté, valamint olyan sportmárkává nőtte ki magát, amely vonzóvá tette számukra ezt a pénzügyi és szakmai befektetést.

Egy ilyen környezetben lehetőségünk lesz arra, hogy a sportolóknak a professzionális edzői háttér mellett infrastrukturálisan és orvosszakmai oldalról is olyan támogatást biztosítsunk, ami a személyi fejlődésükkel párhuzamosan egy még erősebb, egységesebb és akár nemzetközi szinten is az élvonal felé törekvő csapatot eredményez. Ez az elsődleges cél, amiért közösen kell dolgoznunk – fogalmazott Magyar Mátyás.

A DVTK esetében ráadásul egy egész régiót lefedő multisportklubról beszélhetünk, amelyhez húsz szakosztály és egy észak-magyarországi labdarúgó-hálózat is hozzátartozik. Külön örültünk annak, hogy a DVTK vezetői nyitottak a határon túli projektekre is, és tavaly szerepet vállaltak a szlovák FC Kosice labdarúgóklub fejlesztésében. Ennek eredményeként – szlovák partnereinkkel együttműködésben – egy remek szakmai kapcsolatot tudtunk kialakítani egy hozzánk közel eső, komoly labdarúgó-hagyományokkal rendelkező régióval. Reményeim szerint nemsokára újabb szponzorok is bekapcsolódnak majd a területről a DVTK támogatásába – tette hozzá az új tulajdonos képviselője.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/01/06/bejelentettek_a_dvtk_uj_tulajdonosat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rakonczay Gáborért mentőhelikopter ment, vége a rekordkísérletnek

Rakonczay Gáborért mentőhelikopter ment, vége a rekordkísérletnek

Bővebb információt későbbre ígértek, ezt írták a Rakonczay Expedíciók hivatalos közösségi oldalán: Rakonczay Gábor mai …