2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Bejelentést tett a Barcelona elnöke, fordulóponthoz ért Lewandowskiék regisztrációja

Hirdetés

Bejelentést tett a Barcelona elnöke, fordulóponthoz ért Lewandowskiék regisztrációja

Amint arról beszámoltunk, péntek délelőtt még úgy tűnt, a Barcelona képtelen lesz megfelelni a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, azaz a La Liga pénzügyi szabályainak, így pedig nem regisztrálhatja nyáron szerződtetett futballistáit a szombati idénynyitó előtt. Javier Tebas ligaelnök eredetileg tegnap estig várta a Barcelona frissített gazdasági beszámolóját, amely alapján döntenének az egyesületre érvényes költségkeret emeléséről, ami utat nyithatna Robert Lewandowskiék Rayo Vallecano elleni játékához.

Joan Laporta és a klubelnökség csütörtök este válságülést tartott az As beszámolója szerint, ezen pedig újabb gazdasági lépésekről hoztak döntést. Laporta többek között felhatalmazást kapott arra, hogy megállapodjon a Barca Studios újabb, 24,5 százalékos tulajdonrészének eladásáról. A katalánok médiamegjelenéseivel és megannyi archív felvétel jogával bíró vállalat 25 százaléka augusztus elsején a Socios.com nevű informatikai céghez került, a most értékesített tulajdonrészt pedig Jaume Roures ügynöksége, az Orpheus Media vette meg. 

Ezzel a Barcelona újabb százmillió eurós bevételre tett szert a nyáron, ez pedig sajtóhírek szerint már elég lehet ahhoz, hogy sikerüljön plusz játékosokat nevezni a bajnokságra az eddigi 17, megfelelő papírokkal rendelkező kerettag mellé.

Hirdetés

A katalánok már a negyedik hasonló tranzakciójukat hajtották végre az elmúlt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/08/12/robert-lewandowski-barcelona-joan-laporta-bejelentes-100-millio-euro-bevetel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mayweather haknizott egyet potom 20 millióért

Mayweather haknizott egyet potom 20 millióért

Bár Floyd Mayweather Jr. már visszavonult a profi boksztól, 45 évesen még mindig formában tartja …