2021. március 3., szerdaMa Kornélia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.03. Kornélia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Balhéztak a Schalke és a Dortmund szurkolói, de nem egymással – videó

Hirdetés

Balhéztak a Schalke és a Dortmund szurkolói, de nem egymással – videó

A Ruhr-vidéki derbi, azaz a Schalke 04 és a Borussia Dortmund összecsapása mindig különleges esemény a Bundesligában, akkor is, ha a két együttes között játékerőben komoly a különbség. A szombati találkozón a BVB kiütötte idegenben a gelsenkirchenieket, és bár a rangadót zárt kapuk mögött rendezték, mindkét szurkolótábor hallatott magáról a meccs után.

A dortmundiak komoly karnevált csaptak a klub edzőpályája előtt, ahová begurult a csapat busza szombat késő este. Mintegy 150-200 drukker fogadta a helyi hősöket, mindenféle pirotechnikai eszközt bevetve. 

A probléma az, hogy a szurkolók megszegték a szigorú járványügyi előírásokat, ugyanis távolságot sem tartottak egymástól, és maszkot sem viseltek.

Hirdetés

A klub elnöke, Hans-Joachim Watzke nyilvánosan elnézést kért a túlfűtött ultrák miatt, valamint leszögezte: mindent elkövetnek a jövőben, hogy ne történjen hasonló eset.

<iframe width="914" height="514" src="https://www.youtube.com/embed/oLtT0Kuuh8o" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/02/21/bundesliga-schalke-04-borussia-dortmund-ruhr-videki-derbi-szurkolok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nincs új terv, továbbra is 12 országban rendeznék meg az Eb-t

Nincs új terv, továbbra is 12 országban rendeznék meg az Eb-t

Növekvő létszám, sosem látott rendezői mennyiség Ez lesz a 16. kontinensviadal, eddig háromszor, 2000-ben (Belgium, …