2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Babos Tímea páros partnerével legyőzte a wimbledoni torna harmadik kiemelt duóját

Hirdetés

Babos Tímea páros partnerével legyőzte a wimbledoni torna harmadik kiemelt duóját

Helyi idő szerint vasárnap délelőtt 11 órakor kellett volna kezdődnie Babos Tímea és Nadja Kicsenok párosának mérkőzésének Wimbledonban a harmadik kiemelt Nicole Melichar-Martinez, Ellen Perez amerikai, ausztrál kettős ellen. A program két órát csúszott, majd az eső a későbbiekben három alkalommal is megszakította a küzdelmet. 

Unknown

Fotó: Siklós Erik

Az első esőszünet 4:2-es Babos, Kicsenok vezetésnél szólt közbe, a pihenő jót tett az amerikai, ausztrál kettősnek, mivel a folytatásban gémet sem vesztettek szetten belül, és 6:4-re behúzták a nyitó partit. Az első közös tornájukon versenyező Babos és Kicsenok nem engedték el a mérkőzést, miért tették volna, domináns játékkal 6:2-re megnyerték a második szettet. 

A harmadik helyen kiemel Melichar-Martina, Perez duó a folytatásban sem tudta érvényesíteni akaratát, jobban reagáltak Babosék a körülményekre és húzták be hasonló arányban a harmadik játszmát is, egyúttal a mérkőzést.

Hirdetés

A küzdelem helyi idő szerint este háromnegyed hét óra […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2024/07/07/wimbledoni-2024-noi-paros-torna-babos-timea-nadja-kicsenok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulácsi Péter a Nemzeti Kézilabda Akadémián edz

A NEKA csütörtökön a közösségi oldalán számolt be róla, hogy Gulácsi a Balatonnál tölt néhány …