2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Sport / „B*** meg, viszlát!” – Dárdai így zavarta el az edzésről válogatott játékosát

Hirdetés

„B*** meg, viszlát!” – Dárdai így zavarta el az edzésről válogatott játékosát

Amint arról beszámoltunk, nem sikerült jól Dárdai Pál ismételt bemutatkozása a Hertha BSC kispadján. A fővárosiak szombaton hazai pályán 4–2-es vereséget szenvedtek a 29. fordulóban a Werder Brementől, ezzel továbbra is a tabella utolsó helyén állnak. Ezt követően igencsak paprikásan indult a vasárnapi tréning is, melynek elején Dárdai szabályosan elzavarta a csapattól a klub horvát válogatott középpályását, Ivan Sunjicot. Az esetről, amelyről korábban itt írtunk, a Bild most videót is közölt.

Íme!

A felvételen egyébként látszik, hogy Sunjic többször is visszanéz, majd távozóban egyszer elbizonytalanodik, megáll és visszanéz edzőjére, vajon tényleg öltözőbe kell-e vonulnia. Dárdai azonban nem kegyelmez:

Hirdetés

B*zd meg, viszlát!

– kiáltja játékosa felé.

A klub hivatalos közleménye szerint Sunjicnak fegyelmezetlenség miatt kellett kihagynia a vasárnapi tréninget. A Bild mindezt azzal egészíti ki, Dárdai a kinevezését követően beszédet tartott a játékosoknak, külön jelezve, mindenkitől százszázalékos koncentrációt vár el, máskülönben esélyük sem lesz az idényből hátramaradt meccseken kiharcolni a bennmaradást. Sunjic hozzáállása és viselkedése azonban a bemelegítés alatt nem volt megfelelő Dárdai szerint – ezért inkább öltözőbe zavarta a horvátot, semmint bomlassza a hangulatot, és a többiek edzésmunkájára is rossz hatással legyen.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/04/24/bild-dardai-pal-kiakadasa-hertha-sunjic/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hiába a bajnoki cím, menesztették a Bayern München vezérigazgatóját és sportigazgatóját

Hiába a bajnoki cím, menesztették a Bayern München vezérigazgatóját és sportigazgatóját

A bajor egyesület nagyjából egy órával a története 33. Bundesliga-diadalát érő, Kölnben aratott 2–1-es siker …