2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Azahriah a magyar sztárcsatáron gúnyolódóknak üzent

Hirdetés

Azahriah a magyar sztárcsatáron gúnyolódóknak üzent

A Svájc elleni mérkőzés 79. percében lépett pályára Ádám Martin, a beállását követően a támadó robusztus alkata meghódította az internetet.

Mint korábban írtuk, Ádám Martin így kommentálta a megjegyzéseket: „természetesen visszajutnak hozzám ezek az információk, jókat szoktam röhögni rajtuk. Én így születtem, na jó, azt nem mondom, hogy ekkora voltam, amikor megszülettem, de van egy alapfizimiskám, testalkatom, nem tudok mit kezdeni ezekkel a visszhangokkal”.

A magyar válogatott csatára ezeken jókat szokott röhögni, hozzászokott. Azonban – ahogy azt a Csakfoci kiszúrta – a témával kapcsolatban megszólalt napjaink egyik legnépszerűbb előadója, Azahriah, aki az Instagramon vette védelmébe a Dél-Koreában légióskodó csatárt.

Hirdetés

Sajnos az emberek rosszindulatát sosem lehet megállítani, de azt bizton állíthatom, hogy az egész ország szívéből büszke erre az emberre, és ez a lényeg!

– írta a magyar énekes és dalszerző.

A legnagyobb fanatikusokhoz hasonlóan az Index is ott volt Azahriah […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/22/adam-martin-azahriah-europa-bajnoksag-foci-dalszerzo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulácsi Péter a Nemzeti Kézilabda Akadémián edz

A NEKA csütörtökön a közösségi oldalán számolt be róla, hogy Gulácsi a Balatonnál tölt néhány …