2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az Újpest kétgólos előnyről sem tudott nyerni Kecskeméten

Hirdetés

Az Újpest kétgólos előnyről sem tudott nyerni Kecskeméten

Jó irammal és mindkét oldalon nyílt játékkal vette kezdetét a mérkőzés, ennek köszönhetően pár percet kellett várni csupán, hogy a kapuk előtt helyzet adódjon.

Előbb újpesti részről Simon Krisztián lőtt zavartalanul, de gyengén, így lövését Varga Bence könnyedén hárította, majd az ellentámadásnál Tóth Barna fejessel veszélyeztetett, Djordje Nikolic látványos vetődéssel hárított. A 12. percben aztán ismét Luis Jakobi hozta helyzetbe Simont, és a rutinos szélső másodjára már nem hibázott (0–1).

A Kecskemét nem zuhant össze, továbbra is formásan adogattak a hazai játékosok, akik az esős időben, vizes talajon bátran vállalkoztak cselekre is, de a kapura kevés veszélyt jelentettek a zártan és lelkesen védekező vendégcsapattal szemben. A szünet előtti hajrában Banó-Szabó ment bátran egy lekészített labdára, majd azt elpörgette Nikolic mellett, a visszazáró újpesti védelem a gólvonalról tisztázott

Hirdetés

A fordulás után maradt a kecskeméti […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/02/26/ujpest-kecskemet-otp-bank-liga-labdarugas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kisvárdai klasszikus: az eltűnt motiváció nyomában

Kisvárdai klasszikus: az eltűnt motiváció nyomában

Révész Attila az önképzés fáradhatatlan híve: a Kisvárda sportigazgatója éjt nappallá téve tanulja a futballt. …