2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az új szponzor belépésével magasabb szintre kerülhet a padel hazánkban

Hirdetés

Az új szponzor belépésével magasabb szintre kerülhet a padel hazánkban

A CUPRA korábban a World Padel Tour kiemelt névadó szponzora volt, illetve számos európai bajnokság és nemzeti csapat sponzora jelenleg is. A márka értékjegyei, úgy mint teljesítmény, dinamizmus és egyediség ugyanígy jellemzőek a padel sportra is, valamint az a vágy, hogy újradefiniálják a kategóriát, amiben versenyeznek. A Budapest belvárosában újonnan nyílt CUPRA Garage in the City bemutatóteremben tartott, Berkesi Judit által moderált sajtótájékoztatón a padel szerelmesei Szabó Győző, Kabát Péter, és Juhász Roland is részt vettek.

7abca77d-3a7c-4c31-9c23-e38c0f8cec20

Tudjuk, hogy 2024 az Európa-bajnokság miatt is a foci éve, de a padel népszerűsége is őrülten nő! Számomra óriási élmény ez a sport: hétről hétre nagyokat játszunk négyesben – hatalmas menetek és poénok vannak

mondta Juhász Roland a magyar válogatott korábbi hátvédje. „Ahogy pályára léptem, rögtön éreztem, hogy ez az én játékom lesz. Könnyű megtanulni, mint a pingpongot, de van benne csomó újdonság és szépség, amit az üvegekkel való játék ad hozzá!” – mondta Szabó Győző, aki maga is rendszeresen lejár játszani. A focisták körében óriási népszerűségnek örvend a padel: nemrég Pesten padelezett például John Terry, Patrick Kluivert és a PSG elnöke, Nasser El-Khailifi is, akik a padelben találták meg a legújabb szenvedélyüket. Sőt, ahogy lemondott Jürgen Klopp a Liverpool éléről, máris egy padeles videóval jelentkezett, hogy most tud időt szakítani valódi szenvedélyének.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/06/07/padel-magyar-padel-szovetseg-cupra-hungarian-padel-tour-sajtoesemeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meglepetés meglepetés hátán: Szlovákia ellen a világ legjobb karmestere is tehetetlen volt

„Ha egészséges, nincs nála jobb karmester a világon. Bármelyik válogatottban bérelt helye lenne.” Ezt nem …