2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az UEFA engedi, hogy legyenek nézők a Bayern–Sevilla Szuperkupa-döntőn a Puskás Arénában

Az UEFA engedi, hogy legyenek nézők a Bayern–Sevilla Szuperkupa-döntőn a Puskás Arénában

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága kedden úgy határozott, hogy szeptember 24-én a Bayern München–Sevilla Szuperkupa-döntőt korlátozott számú néző előtt rendezik meg a budapesti Puskás Arénában.

Az UEFA közleménye szerint a több mint 67 ezer néző befogadására alkalmas stadion 30 százalékos kapacitásával, vagyis nagyjából húszezer néző előtt rendezhetik meg a döntőt.

Az európai szövetség a Szuperkupa-döntőn vizsgálja meg, hogy milyen hatása van annak, ha korlátozott számban, a megfelelő óvintézkedések betartása mellett szurkolók is megtekinthetik a nemzetközi találkozókat. Az UEFA megerősítette: ettől eltérő döntésig minden más nemzetközi mérkőzést zárt kapuk mögött rendeznek meg.

Bízunk benne, hogy a budapesti Szuperkupa-döntő lesz az első lépés ahhoz, hogy a nemzetközi mérkőzéseket ismét szurkolók előtt rendezhessük meg. Szorosan együttműködve dolgozunk a magyar szövetséggel és a magyar kormánnyal azon, hogy biztosíthassuk a résztvevők és a szurkolók egészségének megóvásához szükséges intézkedéseket

– fogalmazott az európai szövetség közleményében Aleksander Čeferin, az UEFA elnöke. A magyar szurkolók jegyvásárlási lehetőségeiről az UEFA hamarosan tájékoztatja a magyar szövetséget, írja az MLSZ honlapja.

Az <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/08/25/puskas_arena_budapest_uefa_szuprkupa-donto_bayern_munchen-sevilla_nezok_koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Raduly József a 65 évvel ezelőtti első válogatottságáról, Puskás csokráról

Raduly József 65 évvel ezelőtt, 1955. szeptember 17-én játszott először a magyar labdarúgó-válogatottban. Az ellenfél …