2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az oroszok legyőzése a törököknél is nagyobb bravúr lenne

Az oroszok legyőzése a törököknél is nagyobb bravúr lenne

A magyar és az orosz válogatott is győzelemmel rajtolt a Nemzetek Ligája B divíziójában, a mieink Szoboszlai tökéletes lövésével 1-0-ra verték idegenben a törököket, az oroszok a nevek alapján kifejezetten erős szerbeket múlták felül Moszkvában 3-1-re.

A Szovjetunió felbomlása óta a magyar válogatottnak nem sikerült legyőznie az oroszokat: négy vereség mellett egy döntetlen a mérleg. Legutóbb, 2017. nyarán 3-0-ra nyert a rivális az Üllői úton. Ezt a rossz sorozatot szakíthatja meg Marco Rossi csapata, ha olyan eltökélten és fegyelmezetten futballozik, ahogyan tette csütörtök este a törökországi Sivasban.

Nem lesz könnyű feladat, mert az oroszok az előző NL-kiírást lényegesen komolyabban vették, mint a törökök. A két válogatott egy csoportba került, és míg az oroszok hét ponttal fejezték be, addig a törökök mindössze egyet kapartak össze. 

Az orosz válogatott a 2018-as világbajnokság után lecserélte a védelmét, a korosodó klasszisok kikerültek a csapatból, de még így is van bőven 30 feletti játékos a keretben, csak most a támadószekciót erősítik. Jonov 31 éves, Dzjuba 32, Zsirkov pedig 37, vagyis Csercseszov nem kísérletezni akar, hanem a jövő évi Eb-t szem előtt tartva – a belgák mögött jutottak ki a csoportjukból -, ezeknek a játékosoknak még esélyt adni, hogy jobban összecsiszolódjanak.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/09/06/magyar-orosz_nemzetek_ligaja_adatok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kínos vereséggel kezdte az idényt a Manchester United

Kínos vereséggel kezdte az idényt a Manchester United

Már a hetedik percben jött a hideg zuhany a Manchester United – amely az első …