2020. július 10., péntekMa Lukrécia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.07.10. Lukrécia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az NBA szerb sztárja is elkapta a koronavírust

Hirdetés

Az NBA szerb sztárja is elkapta a koronavírust

Az NBA-ben szereplő hét játékosnak, köztük Nikola Jokicnak, a Denver Nuggets centerének is pozitív lett a koronavírustesztje, írja az MTI.

A keddi, amerikai sajtóhírekben csak a szerb centert nevesítették a hét játékos közül: a hazájában tartózkodó 25 éves Jokicról a helyi lapok úgy tudják, hogy otthoni karanténban van. A további hat játékos közül kettő a Phoenix Sunsban játszik, míg a fennmaradó négy a nyugati főcsoportban rájátszásra készülő egyik csapat tagja.

Jokic kilenc nappal ezelőtt Belgrádban pályára lépett egy bemutató mérkőzésen. Az ESPN úgy tudja, a múlt héten végzett tesztelés óta tünetmentes. Az All Star-játékosnak az eredeti tervek szerint ezen a héten kellene visszautaznia Denverbe, erre várhatóan egy héten belül meg is kapja az engedélyt.

Hirdetés

Azoknak a játékosoknak, akik elhagyták a csapatuk városát, múlt hétfőn kellett jelentkezniük tesztelésre, Jokic engedéllyel nem érkezett meg és tartózkodhat a vajdasági Zomborban.

Korábban a Utah Jazz játékosairól,Rudy Gobertről és Donovan Mitchellről derült ki, hogy elkapták a vírust, ahogy a Brooklyn Nets sztárja, Kevin Durant is átesett már a betegségen.

Az NBA idénye július végén 22 csapattal, a már rájátszásba jutott vagy arra […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kosarlabda/2020/06/24/nikola_jokic_koronavirus_nba_denver_nuggets_phoenix_suns/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 1,2 milliárdos kézilabda-munkacsarnok épül Lentiben

Több mint 1,2 milliárdos kézilabda-munkacsarnok épül Lentiben

Több mint 1,2 milliárd forintos kormányzati beruházásból kézilabda-munkacsarnok épül Lentiben, jelentette be Szabó Tünde sportért …