2020. szeptember 25., péntekMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az NB II-ben folytatja az edzősködést a korábbi szövetségi kapitány

Az NB II-ben folytatja az edzősködést a korábbi szövetségi kapitány

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Várhidi Péter veszi át hét forduló után a másodosztályban vitézkedő kaposvári focicsapat irányítását. Várhidi egy plusz egy éves szerződést kötött, a három évig dolgozó Waltner Róbertet váltja a tavaly egy szezon erejéig még az NB I-be is visszakerült Rákóczi kispadján.

“Szívesen jöttem ide. A vezetőket évek óta ismerem, úgyhogy szeretettel várom ezt a feladatot, munkát. Tudom a nehézségeket, tudom jelen pillanatban hogy a csapat nem úgy szerepelt az elmúlt időszakban, ahogy mindenki elvárta. Megpróbálok ezen természetesen javítani. Nagyon korrekt megállapodást kötöttünk. Innentől kezdve minden a pályán fog eldőlni. Azért fogunk dolgozni a pályán hétről hétre, napról napra, hogy minél előbb kiegyenesedjen a csapat és a legjobb szereplését tegye le az asztalra”

– nyilatkozta Várhidi, aki Disztl Lászlót és Szűcs Lajost továbbra is megtartja Kaposváron segítőként.

“Egyetlen dolgot utálok az edzőségben, hogyha taktikai oldalról veszítünk. Abból sosem engedek, arra megpróbálok mindig reagálni. A szerencse mellénk állhat, ellenünk fordulhat, kifelé vagy befelé pattanhat a labda, ez az edzőkérdésekben mindig benne van. Az edzői sorsok is ilyenek. Egy a lényeg: a csapat lépjen előre, fejlődjön, a játékosok egyéni képessége is fejlődjön” – vázolta fel a nem túl konkrét célokat Várhidi.

A korábbi magyar szövetségi kapitány legutóbb az Ózd vezetőedzője volt, azt megelőzően Mosonmagyaróváron, Tatabányán, Szigetszentmiklóson, Pécsen, Székesfehérváron és Újpesten volt szakvezető. A magyar válogatottat 2006 és 2008 között irányította, többek közt azzal letéve névjegyét, hogy 3-0-ra kaptunk ki Moldáviától.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200907_Az_NB_IIben_folytatja_az_edzoskodest_a_korabbi_szovetsegi_kapitany#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Bayern München – Sevilla 1–1 – élő

Bayern München – Sevilla 1–1 – élő

A budapesti mérkőzést a rendező Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) tesztnek szánja: arra kíváncsiak, hogy limitált számú …